Kde nás najdete

Budova FAV a FST - hnědá vrátnice

budova FAV a FST

campus na Borských polích

Jak se dostat do areálu ZČU?

Autem či jinou vlastní dopravou:

Od Prahy :
Po dálnici D5 Exit 80 za značkou začátek obce "PLZEŇ" první sjezd "Borská pole" a hned doprava. Minout Benzinu a za autobusovou zastávkou odbočit v pravo na parkoviště.

Od Žatce :
Podel kolejí na Karlovarskou ulici. Po Karlovarské a nasledně Klatovské ulici až ke konečné tramvaje č.4 na Borech. Zde doprava do Kaplířovy ulice a dále Univerzitní ulicí až do areálu.

Od Karlových Varů :
Po Karlovarské a následně Klatovské ulici až ke konečné tramvaje č.4 na Borech. Zde doprava do Kaplířovy ulice a dále Univerzitní ulicí až do areálu.

Městskou hromadnou dopravou:

• Z autobusoveho nadraží :
    Tramvají č.2 na Klatovskou ulici (zastávka u synagogy) nebo trolejbusem č.10 či 12 nebo pěšky Tylovou ulicí na Klatovskou ulici (zastávka u památníku Americké armádě). Dále tramvají č.4 po Klatovské ulici směr Bory až na konečnou. Odtud autobusem č.24, č.30 nebo pěšky Kaplířovou ulicí do areálu ZČU.

• Z vlakového nádraží :
    Tramvají č.1 či 2 na Klatovskou ulici (zastávka u u hlavní pošty) nebo trolejbusem č.10 či 12 nebo pěšky Americkou ulicí na Klatovskou ulici (zastávka u památníku Americké armádě). Dále tramvají č.4 po Klatovské ulici směr Bory až na konečnou. Odtud autobusem č.24, č.30 nebo pěšky Kaplířovou ulicí do areálu ZČU.